Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Naši - I - IV, V - 1,2, VI, VII, VIII - 1,2, IX, X. Dvanáct svazků venkovské ságy v pěkné polokožené jemné původní vazbě /ševro/. Krásné do knihovny, jak vidno z detailních náhledů. Sága je v krásném stavu zachovalosti a hodí se nejen na čtení - ale i jako dekorace ke stylovému nábytku. Naši - desetidílná kronika jihočeského života. Toto rozsáhlé dílo vznikalo od konce 80. let 19. století a bylo dovršeno až na konci spisovatelova života. Tento prozaický epos je životním Holečkovým dílem. Zobrazuje v něm jihočeskou vesnici kolem poloviny 19. století, její patriarchálnost i postupný rozklad nastupujícího vlivu průmyslové revoluce. Vyzdvihuje lásku sedláků k rodné půdě, mravní a náboženskou opravdovost. Záběr událostí se rozšiřuje z rodiny na celou obec, v posledních dílech je patriarchální život obce vřazen do historických událostí za prusko-rakouské války. Pojítkem cyklu jsou dva selské rody Kojanů a Králenců. Vydal nakladatel Topič v roce 1926. Formát knížek cca A 5. , prodám, na prodej,Josef Holeček - Naši - I - X, 12 sv, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace