Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodam(asi)zlate nausnicky +jednu navic:prodam (asi)zlate nausnicky s modrym kaminkem.Pisi asi,protoze nevim,jestli jsou zlate.Jsou nazloutle barvy a jsou tam i punce,ale nebyla jsem s tim u zlatnika.Je to pozustalost po babicce.Proto prodavam bez zaruky vraceni penez.Vaha asi 4 gramy.cenu nabidnete.A jeste Prodam retizek(asi zlaty):Dobry den,prodam retizek dlouzhy pres 100cm.jedna se o retizek od hodinek,je to starozitnost.Vazi okolo 32 gramu.nevim o ajkou ryzost se jedna a nebo jestli se jedna o zlato.Byla jsem u zlatnika a ten rikal,ze to ma neco ze zlata,ale musela bych s tim zajit na puncovni urad.Jinak barvu ma cervenou a ma i nejake tri punce,je tam rok a jeste nejake dva dalsi.Mame ho uz dlouho doma v supliku,treba nekemu pomuze,treba pro sberatele.Prodavam ho proto bez zaruky.Cenu nabidnete , prodám, na prodej,PRODAM SPERKY, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace